Post by arididtetan on Feb 6, 2022 12:08:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Ära mõista mängu
Mängud on head, aga palun parandage see rusikad, millega saate endale haiget teha, nagu haiget saades võite endale haiget teha. Parandage, et ka duellimängurežiim on lõbus ja ma ootan uut versiooni 2.80, mulle meeldib see.
Liiga palju reklaame, viimases värskenduses ei olnud nii palju
Chicken Gun Akčné owlr
See on nii hea, sest tulistamismäng on tehtud
Happy Hop: Kawaii Jump อาร์เคด mvan
Mulle meeldib see mäng ausalt ja kui teie uus mäng on, peaksite selle alla laadima ja oleksin tänulik, kui nad saaksid uusi kaarte teha, jätkake chalo rakenduste töötamist😊🙏👍🏻👍🏻👍🏻.
Suviti ehitan torni, aga ehitan rohkem asju ka ainult ühte, siis vaatan vana torni, MINU TORN ON HAKKUV. palun parandage, et ma annan teile rohkem tähti.
Tahtsin lihtsalt anda viie tärni arvustuse, sest see mäng on suurepärane. Seal on tõrge, mis andis mu vennale tonni raha, et kõike osta. Pole parim tulistamismäng, kuid see on korras.
Lihtsalt lõbus väike kana tulistamismäng, väga huvitav kontseptsioon, meeldib see, kuigi väga lõbus mängida ja segada
Kanapüstol pole minu jaoks värskendust 😠😠😠 ja see mäng on meie seas tormiline
Chicken Gun Akcja ynnw
See on 3 tärni, sest mündi hankimine võtab kaua aega, näiteks 2. mündi hankimine, nagu juhuslikud serverid, on raske, näiteks miks me ei saa servereid valida.
Mängisin eliitrühmas, seal öeldi, et sain 83 münti, aga see andis mulle 13 münti, mis see on?
See on päris hea. Veidi tüütu, aga üldiselt lihtsalt lõbus.
Nii naljakas mäng
See on kõigi nende värskendustega lahe, kuid seal on GLITCH, mis paneb CCTV komplekti mitte töötama. Ma tahan, et see parandataks ja eemaldataks kõik reklaamid, sest teistega võitluses häirivad reklaamid mind, pannes mind vihale.
Miks on nii palju muutusi. Ok on muudatusi Ootan muudatusi Siis valin rassi2, siis nimekirja pole, nii et loon rassi2 ja siis ütlesin, et vend mängiks minuga. Ta valib rassi 2, nimekirja pole. Palun täiustage seda mängu.
Pole kindel, aga okei
Halb graafika ja halvad heliefektid ning halvim mäng, mis eales loodud.
Lastele armas mäng
See mäng on pppppppp💥💥💥. Pls lisage mõned lemmikloomad 😭😭😭😭 Mulle meeldivad lemmikloomad
Väga halb graafika vajab tööd
Ma armastan seda ja nõustun teie mõlemaga vigade osas, mulle meeldib mäng, kuid see desinstallib selle ise ja ma pidin oma tahvelarvuti lähtestama, nii et ei tea, kas see on viga või mitte, aga see on lõbus
Kena võitlusmäng, aga see, et võitlus käib kanade vahel, on nõme
Ma oleksin andnud sellele 5, kuid sellel on mõned probleemid 1) Suurendage iga vooru järel antava rahasummat. 2) Relvad on liiga kulukad, sest sa annad pärast matši 10–5 münti, kuid relva hind on tuhandetes ja sadades. Ja need on veel mõned probleemid, mis kui ma siin ütleksin, oleks see rohkem kui 500 sõna ja mängupood ei luba rohkem kui 500 sõna. 3) Soovi korral võite minuga ühendust võtta minu meiliaadressil. Muide, hea mäng, kuid oleks parem, kui oleksite need ja muud probleemid lahendanud
Mõnikord muutub mu mänguekraan mustaks ja ma lähen tagasi esiekraanile
Kui liitun matšiga ja tahan mõne aja pärast lahkuda, ootan matši lõppu, kuid see ei lõpe kunagi. Ja lahkudes kontrollin, mitu münti ma sain ja ma ei saanud ühtegi, kuigi sain palju tapmisi. Parandage see. Ja mõnikord ütleb mäng, et ma lahkusin matšist, kuigi ma seda ei teinud, ja ma kaon, kuid olen endiselt matšis, mu ekraan lihtsalt tardub. Palun lisage suuremad kaardid. Peale selle on see päris hea. Lisage ka rohkem mängurežiime
Uued uuendused kanapüss kukk rudy
Hea mäng, armastage seda mängu, parandate häkkerite probleemi, kuid palun parandage serveri viga, ma mängin koos oma sõbraga, ta loob serveri, kuid ma ei näe, et olen nii kurb, palun parandage 😯
Ma ei saa oma kontole sisse logida, et töötan nii palju
Kui ma mängu avan, ütleb see mulle pidevalt, et värskendage ja kui ma Playpoodi tulen, pole värskendust SAADAVAL, parandage see niipea kui saate
Noh, mulle meeldis see mäng, nii et laadisin alla modifikatsiooni, kuid kui servereid luues ei saa te kaarte valida, mida iganes teete, annab see teile ainult chalo maja, nii et ma ei soovitaks kellelegi, kuid see on lõbus, kuid vigade tõrgetega on tasuta
Mängus on palju tõrkeid ja palun parandage mob, kes ründab kudejat, mitte teisi, kui probleemid on lahendatud, siis annan 5 tärni UwU (•‿•)
Pls lisage bossi maffiavõitlus, ma ootan seda liiga palju, pls ja lisage ka kummitusratturi nahk nagu kana või siga ja autod, pls ja lisage rohkem mobisid ja lendavat draakonit, see mäng on hämmastav, kas saate lisada ka kuradiga õuduskoletise modi
Mõned vead on tüütud, kuid mulle meeldib see siiski