Post by arididtetan on Feb 6, 2022 12:14:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atlantis: Alien Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atlantis: Alien Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе жетоне ▞▞▞
▞▞▞ Atlantis: Alien Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Тотал суцкс
Лув ит
супер
Atlantis: Alien Space Shooter Akční znj
Свиђа ми се оно што видим до сада
Atlantis - Alien Space Shooter Ação fdy
Другачије од других игара.
Talking Tom Jetski 2 Pro příležitostné hráče sts
Иста као и друга игра, али без дечијих ствари. Много боље и тачно до тачке 5
Atlantis: Alien Space Shooter Екшън rrs
Обожавам ове игре, оне ме држе да правим стратегије. Заиста верујем да ми помаже код моје анксиозности
Још нисам играо.
Игра је забавна, али систем надоградње оружја на нивоима је РНГ пакао. Можете добити сваку надоградњу и завршити ниво са оружјем првог нивоа, или можете покушати да изаберете своје оружје и завршите са оружјем првог нивоа.
Одлично се проводим са овим Атлантис Спацеом и хвала вам
веома лепа игра пуцања
Заиста добра и одлична игра веома смешна
добра игра
Добра забава. Као лигашка игра. Једини проблем до сада је што сам зарадио довољно бодова у лиги да пређем са Паладина ИИ на Паладина ИИИ и то ме је померило горе. Прво. Вратио сам се игри касније током дана и поново сам био на Паладину ИИ са старим резултатом који сам имао раније.
Само још једна игра за хватање новца која није вредна преузимања.
Зашто вам давати опрему ако је не можете користити? Постаје прилично фрустрирајуће. За сада ћу видети куда иде, ако настави да ради (даће вам ствари и не можете да их користите) деинсталираћу га
Atlantis - Alien Space Shooter Ação fdy
Сјајно
Забавно.
Чудесна свемирска пуцачина, али са занимљивом субнаутичком темом
Atlantis: Alien Space Shooter Action owy
Када ставите прст преко свог брода да бисте се кретали, брод неће остати изнад њега, брод не остаје под вашим прстом, превише се креће и то је обична свемирска пуцачина за коју мислим да нема ништа оно што сам очекивао проналазећи Атлантис, уместо тога имате лошу контролу пуцања на ванземаљске бродове Уупи то је учињено до смрти, за сада ћу га задржати, али пратићу у наредним данима ако одлучим да деинсталирам, хвала пријатељи моји Алелуја
Јако се забављам.
আমার এই গেমসটা পছনদ беаутифул
ОВА ИГРА ЈЕ ЛОША!!!
Нећу се замарати било каквим објашњењем, већ ћу поставити питање. Зашто губити толико ако ваше време пишете игре које су се већ играле пре 40 година? Ако га учините блиставијим, нећете сакрити чињеницу да је то једноставна игра пуцања која је била популарна 1980-их, шта се десило са оригиналним идејама и то се дешава из сазнања шта је већ урађено. Чини се да компјутерска школа треба да дода курсеве о историји игара како не би стално копирала старе игре. Или плаћају хонораре.
изазовна и зависна
одлична игра веома забавна
је једна од најбољих игара које сам играо у дужем временском периоду потребно је да штиту дам јаче временско ограничење
Требам мој ниво назад
Atlantis: Alien Space Shooter የእንቅስቃሴ qcqa
Супер Ентертаининг! Визуелни изгледи су одлични!! Ацтион Пацкед!!
Одлична игра. Урађено доста без куповине
Веома добра игра Сви палци горе 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿💯 🇨🇱
МНОГО ЗАБАВЕ МЕ ОКУПИРА И СРЕЋНОМ КАДА САМ НА ТОМЕ И ЗА ТО 2
веома занимљиво
Брод неће исправно пратити. БЕЗ КОНТРОЛЕ!
Хеј, хвала управо сам пронашао још једну игру да ДОДАМ у своју КОЛЕКЦИЈУ. поздрав теби.
10+ звездица за игру
Почело је забавно, али се завршило
Врхунска игра
сјајна забава