Post by arididtetan on Feb 6, 2022 12:29:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای مولد همه ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
خوب بود ولی کمی پیچیدس
بازیش عالیه اما اگه کسی خاست هک کنه پهم پیام بده توزی بدم بهش ۰۹۰۳۶۳۴۲۱۳۱
خوبه👌
این بازی در ابتدا عالی بود. به قسمت 6 قسمت 9 رسیدم و بازی تمام پول، طلا و الماس من را گرفت. و کل اپیزود را دوباره شروع کرد. تبلیغات خیلی زیاد بعد از هر ماموریت یک تبلیغ وجود دارد. بدون نمایش تبلیغات نمی توان کاری انجام داد. من آن را حذف نصب کردم.
من این بازی را دوست دارم، اما حاوی تبلیغات است، مشکلی نیست، اما برخی از اشکالات وجود دارد که نمی توانم الماس را نصب کنم و برنامه را اجرا کردم، اما کار نمی کند، بنابراین فقط 2 🌟 um plz ما را راهنمایی کنید. سعی کنید برای همه gunship 2 بار لطفا آن را تعمیر کنید
قبلا عالی بود، اما نمی توانم هیچ یک از پیشرفت هایم را به گوشی جدیدم منتقل کنم. همچنین چندین بار به تیم توسعه ایمیل فرستادهام و چیزی نشنیدهام. من بهترین کشتیهای بازی را باز کردم، میخواهم اکنون این مشکل برطرف شود.
اگر این لعنتی 3 و 4 بار در روز سقوط نمی کرد و باعث می شد پاداش هایم را از دست بدهم و پول را برای هزینه مهمات هدر دهم به همه 5 می دهم، زیرا نمی توانم یک ماموریت را به پایان برسانم، اما همچنان می گوید که از شانسم استفاده کردم حتی اگر من زمانی که سقوط کرد، تنها راه کمی برای ورود به آن وجود داشت
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Veiksmas umam
خوبه
این یک بازی عالی است. فقط این که پاکسازی سطوح بالا بدون هلیکوپتر بهتر بسیار دشوار است. ...و خیلی بد است که همیشه باید هلیکوپترهای خوب را با پول واقعی خریداری کنید. اما با این حال، من واقعا بازی را دوست دارم.
👍🏼🇦🇫
بازی رو نصب نکنین فقط نت روحروم میکنین.اصلا تو بازی نمیره
من عاشق این بازی هستم...اما یک مشکل اینه که نمیتونم آخرین lvl قسمت 1 رو بازی کنم...هر وقت میخوام اون lvl رو بازی کنم بازی بسته میشه...دوبار دوباره نصبش کردم ولی بازم مشکل داره وجود دارد .... لطفاً آن را برطرف کنید ..... همچنین من شناسه دیگری را که در قسمت 26 هستم از دست داده ام ....
کسب طلا و هواپیمای جدید واقعا افتضاح و کسل کننده است. تکمیل قسمت بعد از 9 واقعاً سخت می شود. می دانم که پول یک واقعیت است. اما شما باید یک راه جایگزین برای گذراندن قسمت و خرید هواپیماهای جدید برای بازیکنان رایگان ارائه دهید.
برنامه شما بسیار بسیار شگفت انگیز است، اما با یک مشکل ... هیچ راهی برای خرید هواپیما با دلار بازی وجود ندارد، آیا می توانید خرید هواپیما با دلار بازی را در دسترس قرار دهید؟ لطفا به نظرات من پاسخ دهید در دسترس بودن کشتی های جنگی در نبرد کشتی های جنگی بسیار بسیار خوب است آیا این بازی می تواند مانند نبرد کشتی های جنگی در خرید باشد؟ همه ما این یکی را دوست داریم
مثل هیچ کدام. جت های پرنده و سایر ماشین های جنگی، مثل این است که من آنجا هستم و با بهترین ماشین های جنگی که دارم با دشمن می جنگم و برنده می شوم. این بازیها پیشرفتهتر و بسیار سرگرمکنندهاند، زمانبر هستند... به اندازه کافی نمیتوان دریافت کرد!
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Actie oft
سلام
خیلی خوب
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Actie oft
فوق العاده واقعی خیلی جالب است که نمی توانم بازی را متوقف کنم. بخش خوب این است که این بازی آفلاین است. بنابراین برای من این یک بازی عالی است. چیزی را تغییر نده...
گیم پلی و گرافیکش هم خیلی خوب نیست. اما من نمیتوانم پیشرفت را در دستگاه دیگری بارگیری کنم، بنابراین این مشکل را برطرف کنید.
برنامه شگفت انگیز. من نمی خواهم فقط 1 ستاره به آن بدهم.میتونم بهش 5 ستاره بدم خلق هوشمند اما نکته ای که باید با اندوه و اندوه توضیح داد که: در حالی که آن را بازی می کردم، پس از انجام 3 کار آموزشی کوچک. من می خواستم یک کشتی جنگی بخرم. بعد از آن صفحه لمسی گوشی من به مدت 5 دقیقه کار نکرد. به طور خودکار ریبوت شد. و بعدش 😢😢😢😢😢😢😢 منطقه ای که گزینه خرید بود. این منطقه دیگر کار نمی کند تمام اطلاعات گوشیم رو ریست کردم ولی درست نشد.
خیلی خوب ولی سکه نمیده😁😁🤙
بازی شگفت انگیز..گرافیک خوب.. گیم پلی و کنترل ها خوب هستند.. اما اکتش و اپیزید عاقلانه aircrft متعادل و سطوح کمی عجیب و غریب هستند.. به محض اینکه فصل ها پیشرفت کنند، تکمیل کردن آنها با gunship موجود سخت تر می شود.. همچنین برای تکمیل ماموریت باید طلا به جوایز اضافه شود تا بتوان کشتی های جنگی بعدی را خریداری کرد.
به معنای واقعی کلمه رایدین آقاجون 6 ماهه چه بازار چه گوگل پلی هرکاری میکنم نصب نمیتونم بکنم
اگر یک زره ترس خدا در دلتون باشه این کاررا با مردم نمی کنید آخه بابا این پولها می خورند باور نمی کنند همین پولها را که نابه حق از من و امسا ل من میگیرید آتشی می شود که تمام زندگی تان را به خاکستر تبدیل کنید میدانید چرا. چون از روز اول که این برنامه را دانلود کردم اولا به جای ۸۰ مگابایت ۳۶۰ مگابایت اینترنتی از میگیره دوما برای هر بار که میخواهی باز کنی و باهاش کار کنی ۸۰ مگابیت دیگه اینترنت ازت میگیره یعنی اگر در طول شبانه روز بخواهی ۱۰ بار بازی کنی بایستی۸۰۰مگابایت. اینترنت از دست بدی ¿
لطفا جوایز بیشتری به خصوص طلا بدهید. انجام مأموریتها اگر نگوییم غیرممکن، سختتر میشود، زیرا نمیتوانم هواپیمای بهتری بخرم و در آخرین مأموریت قسمت 12 گیر کردهام. به علاوه من پولی برای خرید طلا ندارم. قبلا یکی از بازی های مورد علاقه من بود، اما به دلیل نداشتن جایزه طلا، دیگر تمایلی به بازی کردن این بازی ندارم. داره آزاردهنده میشه
برنامه نصب شد اما، پس از آن، داده ها دانلود نمی شوند. نمایش پیغام "خطا در دانلود". دستگاه من Realme C11 است که قبلاً بازی را انجام دادم. خوشم می آید. این ناراحت کننده است که فایل های اضافی دانلود نمی شوند.
من قبلا این بازی رو بازی کردم سال ها پیش فکر می کردم این بهترین بازی اکشن هلیکوپتری است. که دارای بهترین (رده بندی 4.3) کنترل ها، اکشن، حرکات، اپیزودها در بین همه بازی ها هستند. اما اکنون فکر می کنم GUNSHIP Strike (امتیاز 4.4) بهترین است. این بازی خیلی چیزها را تغییر داد که من دوست نداشتم. من فکر می کنم بسیاری از آنها که قبلاً این بازی را انجام داده اند متوجه خواهند شد. توسعه دهندگان باید استراتژی بازی را تغییر دهند و این تبلیغات عجیب و غریب را متوقف کنند و بازی را تا حد امکان ساده کنند. متشکرم
یه ستاره هم زیاده براش چون فقط واسه کسایی ساخته شده که باید پول خرجش کنن
آره
باید این بازی رو با اینترت بازی کنین تا به شما هوا پیما و سکه بده
این بازی کمی بهتر از زمانی است که بیش از یک سال پیش بازی کردم. من دوست دارم که به راحتی هلیکوپترهایی را که در حال حاضر در اختیار دارم بدست آوریم، اما بازی فقط تا زمانی که یک کشتی جنگی T3 بدست آورید، کار را آسان می کند. بهترین کشتی جنگی من کشتی اژدها است و به سختی کار را از قسمت 5 گذشته انجام می دهد. بله، من متوجه سیستم ارتقاء شده ام، از ظاهر آن کاملا متنفرم. به دست آوردن نقشه ها بسیار سخت است. و طلا، ای سرورم. سختی بدست آوردن طلا مضحک است. لطفا این بازی را کمی ساده تر کنید.
1) چرا این بازی برای دسترسی به مخاطبین مجوز می خواهد؟! 😡😡 2) چند روز بعد وقتی دوباره این بازی را نصب کردم متوجه شدم تمام پیشرفتم پس از ورود به بازی های Google Play حذف شده است. 3) این من را مجبور می کند تا قبل از اینکه اجازه ورود به سیستم را بدهم، 3 ماموریت آموزشی خسته کننده را انجام دهم حتی اگر قبلاً این بازی را بازی کرده باشم.
بازی خوبیه نصب کنید ارزش داره
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Acción gut
ارزش نصب نداره
من کاملاً عاشق این بازی هستم قبلاً آن را داشتم اما یک گوشی جدید گرفتم اما اکنون نمی توانم آن را بازی کنم زیرا وقتی آن را نصب می کردم و سعی می کردم بازی کنم حتی از صفحه بارگیری عبور نمی کرد و می گفت مشکلی پیش آمده است لطفاً دوباره سعی کنید بعدا اگه بتونی اینو درست کنی خیلی بهتر میشه ممنون
Curse of Aros - MMORPG RPG wcvo
سلام عرض می کنم باید بگم دست سازنده درد نکنه بهترین بازی در جهان است من اینو در کشور عزیزم افغانستان هم بازی میکردم الان به ایران استم و الان هم بازی میکنم پیش نهاد نصب کنید خیلی خوبه بازم دست سازنده درد نکنه.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Acción gut
وقتی بازی را باز می کنم، می گوید "دانلود از گوگل پلی" و فقط خراب شد. لطفاً این JoyCity را اصلاح کنید. این در حال حاضر تبدیل به یک مشکل می شود. امیدوارم درستش کنی لطفاً این بازی را ترک نکنید. هواپیما یا هلیکوپتر جدید اضافه کنید. لطفا این مشکل را برطرف کنید
توسعه دهنده حریص. این برنامه لیاقت داشتن 1 ستاره را ندارد. تبلیغات هر لحظه در حال نمایش هستند. برای کسب مقدار کمی طلا نیاز به آنلاین بودن دارید. همه چیز گران است و قطعا برای برنده شدن هزینه کنید. حذف نصب کنید
بازی خوب است اما تنها مشکل این است که وقتی من در بازی طلا کسب می کنم بهانه می آورد که مشکل شبکه وجود دارد بنابراین شما نمی توانید طلا را دریافت کنید. چون مشکل شبکه نبود امیدوارم این بازی این مشکل را حل کند.
من حتی نمی توانم دیگر آن را بازی کنم، به دلیل اشکالاتی که هر بار که سعی می کنم آن را بازی کنم با آن مواجه می شوم (نسخه به روز شده بد است). آنها باید این مشکل را برطرف کنند.
چی بوگم والاخخخخخخ
بعد از ظاهر شدن لوگوی پلی استور که می گوید از پلی استور دانلود شده است، من را از بازی بیرون می کند. لطفا این را اصلاح کنید من قبلا می توانستم این بازی را انجام دهم اما الان نمی توانم.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Veiksmas umam
لطفاً یک Gunship جدید اضافه کنید یا یک هلیکوپتر اضافه کنید لطفا Gunship Battle Joycity و لطفا همه گانشیپ را تخفیف دهید با تشکر
JOYCITY با مهربانی پاسخ دهید، من بسته Behemoth را در تاریخ 24/10/18 با قیمت 14.54 دلار آمریکا خریدم، تلفنی را که استفاده می کردم تغییر دادم و از همه داده ها نسخه پشتیبان تهیه شد، اما نمی توانم هواپیما و همه داده ها را بازیابی کنم.