Post by arididtetan on Feb 6, 2022 12:35:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz punktu ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Man nepatīk ka jāpērk pa īsto naudu varātu izdomāt kaut kādus līmeņus un tad var dabūt citas mājas piemēram dabūt kautkādus tos mazos grauzējiņus vai kā tur viņu pie velna sauc tāpēc es lieku četras zvaigznes jo jūs gribat tikai naudu no šīs spēles un visu visu pērk es varētu arī varbūt likt trīs bet ok lieku četras zvaigznes
Es ar vēlos lai vis būtu par brīvu ai love dis game
Man patīk šī spēle, bet, kad es tajā spēlēju vienu dienu un gaidu dienu, lai to atkal spēlētu, tā neļauj man iekļūt spēlē, un tā vienkārši saka restartēt un nekustas, kad gaidu stundām ilgi.
Šī spēle ir mana mīļākā, es to spēlēju katru dienu, bet ir tikai viena problēma... Kad tu aizies, reizēm tā restartēs tavu varoņu drēbes un restartēs tavu māju 😥 Bet es iesaku spēlēt šo spēli!!
walkthrough & toca life world
Tas ir forši, bet, kad izejat tieši tad, kad esat pabeidzis mājas uztaisīšanu, un atgriežaties, tur nekā nav, lūdzu, mēģiniet to salabot
Toca ir lieliska lietotne, bet es arī mēģināju dabūt hello kitty iepakojumu, bet tas man neļāva, un es ar to biju labi, un tad es mēģināju dabūt Ziemassvētku māju, un tā arī man neļāva un neļaus. es saņemu mājas dizaineru, tāpēc piešķiru tam trīs zvaigznes.
Es tam būtu piešķīris piecas zvaigznes, ja tas būtu par brīvu, jo jums ir jāmaksā daudz naudas, un tas nav godīgi, jo dažiem cilvēkiem nav šīs naudas, tāpēc, ja jūs to nomainīsit un Ziemassvētkos padarīsiet jaunās lietas bez maksas. būtu labāk, tāpēc varbūt jums vajadzētu padomāt par to, jo tas nav piemērots citiem cilvēkiem, cerams, ka jūs to apsverat, taču atgādinājums par Ziemassvētkiem tuvojas, tāpēc mēģiniet viņus atbrīvot, es domāju, ka jūs, puiši, panācāt spēli jūs, puiši, varētu to pazemināt
Dažreiz spēles izdara kaut ko dīvainu, kad es mēģinu izveidot varoni, varonis neparādās spēlē un, kad es mēģinu to izveidot vēlreiz, tas izdzēš vēl vienu no maniem varoņiem.
Iztērēju daudz, pērkot VISU. Tagad viss rāda, ka nav nopirkts. Esmu atjauninājis un atinstalējis. Esmu ZAUDĒJIS VISU NAUDU, ko iztērēju, neko nerādot!
PAW Patrol Rescue World · Budge Studios · Vienkārša un jautra PAW Patrol ™ spēle bērniem - pirmsskolas vecuma ... Toca Life World: Build stories · Toca Boca.
Tagad es to būtu novērtējis ar 5 zvaigznītēm, bet es spēlēju šo spēli gadiem ilgi, un man tā patika, līdz maiznīca iznāca.... Es to lejupielādēju kādu laiku spēlēja. Un tas IZRAUJA visu spēli, nekas netiks ielādēts, tas vienkārši paliek ielādes ekrānā. Es gaidīju PUSSTUNDU un nekas. Es iztērēju tik daudz naudas, lai tā sabojātos, un tagad es nevaru to izmantot, PLS FIX THIS
Lūdzu, izveidojiet to vairāku spēlētāju režīmā, lai cilvēki varētu spēlēt arī tiešsaistē
Man šī spēle tik ļoti patīk, ka spēlēju to visu laiku, jums vajadzētu saņemt šo spēli, un tajā nav reklāmu
lejupielādējiet Bee Craft, izmantojot Exploration Crafting apk ...
Es samaksāju par vienu māju bet mani vairs nelaiž iekšā spēlē pa velti is tērēta nauda bet es tagad viņu ieinstrlēšu un kaut ko citu nopirkšu bet tā šī ir vislabākā spēle ar gacha life 😊
Visa mana pasaule tikko tika atiestatīta pēc tam, kad es restartēju savu tālruni, bc Man iepriekš bija problēmas ar jūsu spēli, bet tagad visa mana pasaule ir iznīcināta. Man vairs nav nevienas lietas, un es nevaru atgūt nevienu no savām lietām.
Toca Life World: Build stories Edukacyjne mbsi
Es dodu vienu zvaigzni jo tur jāmaksā par visu pilnīgi visu un es jau viņu izlādēju jo man bija tikai vis bez maksas
Šī ir pārsteidzoša lietotne! Tas ir patiešām jautri, un es varu veikt daudzas lomu spēles! Es ieteiktu šo spēli, bet tas ir patiešām skumji, ka jums ir jāpērk vietas un lietas, bet tā joprojām ir laba spēle!
Sweet Face Camera - Live Face Filters & Sticker APK ... Kontroles centrs IOS 15 - ekrāna ierakstītājs APK ... Toca Life World: Build stories APK
Man ir bijušas kļūmes, un, kad es saņemu cilvēkus nejauši izvēlētus tādus, kurus es nesaņemu, tie parādās, un es saņemu vienu no slimnīcas medikamenta efektiem. Un ēnu melnās lietas tās paliek. Un, kamēr es spēlēju, es nevarēju izkļūt no vietas, kur jūs ņemat cilvēkus. Es vēlētos redzēt šīs kļūdas novērstas.
Šī spēle ir jauka līdz brīdim, kad notika dažas kļūdas, piemēram, es gatavojos mainīt savas personas tērpu, un apģērbs pazuda! un es pazaudēju savu ikdienas dāvanu, tas bija figet; Man tādas nekad nav bijis, taču es dabūju plīša hello kitty. Es nezinu varoņu vārdus, bet tas atiestatīja manu dāvanu, un spēle man nedeva citu ikdienas dāvanu, un spēle kļuva garlaicīga šo galveno kļūdu dēļ. !
Manai meitai patīk jūsu lietotne. Bet viņa saka, ka koledža turpina viņu izrakstīt un tāpat kā viņas izveidotā varone dodas uz koledžu, un tad, kad viņa izkrauj mantas un gatavojas nodarbībai, tā vienmēr viņu izmet un paliek "sarkanais ekrāns" un pēc tam "melnais ekrāns, tāpēc mēs man patīk jūsu lietotne, taču tai ir nepieciešams labojums, manuprāt, tā ir kļūda vai kļūme, tāpēc vēlējos jūs informēt.
Man šī spēle patika agrāk, bet tad es par to iztērēju daudz naudas, un joprojām tā kļūmes dzēš manu smago darbu, un es joprojām ceru uz šo spēli, taču tā ir izdarīta vairākas reizes, un tagad es sāku to dzēst. lietotni, tāpēc neiegūstiet to, ja vien nedomājat, ka varat tikt galā ar kļūdu novēršanu un atiestatīšanu
Man ļoti patīk šī spēle, bet es nopirku māju un burtiski nešķita, ka es neko nepirku, manuprāt, tā ir kļūda
Toca Life World: Build stories Educational xbqj
Nav tik labs
Šī ir lieliska spēle, taču ikreiz, kad es ieeju spēlē pēc dažām minūtēm, tā sāk kļūdīties un pēc tam aizved mani atpakaļ uz manu sākuma ekrānu
Loooveee šeit
Kopš es saņēmu jaunu māju, es mēģināju iegūt dažas rakstzīmes, bet, kad noklikšķināju uz cilnes, tur nebija nevienas rakstzīmes, tad mēģināju to aizvērt, bet tas neļāva man pastāstīt, kas notiek? ?
Man tas patīk, kad pirmo reizi uzkāpu, es nebiju pārliecināts, kādu stāstu veidot, bet tas bija jautri, un es arī atradu brīvu ēku, tāpēc jā, un jums var patikt darīt jebko toca pasaulē, tas dažreiz var būt nomākta, bet es pieradu un tajā ir daudz jauku lietu, pat ja jūs nevarat to visu dabūt, tas joprojām ir tik ļoti jautri ceļā, tāpēc tā ir laba spēle, domājiet, ka izveidojāt šo lielisko spēli
Spēle ir jautra visās lietās, bet, kad es iekāpu un devos uz savu māju, visas lietas bija nevietā, tāpēc es izdzēsu māju un izgāju no spēles, un, atverot spēli, viss bija kārtībā, un, kad es devos pēc dāvanas, es atvēra to un tur nekas nebija, tikai kastīte, un, kad es devos izņemt cilvēku, kurš par kaut ko rūpējās, manta tur nebija rokā, un tas notika ar visiem cilvēkiem, tāpēc es izdzēsu spēli.
Tā ir šī kļūme, kurā var būt tikai trīs rakstzīmes, un viena tiks dzēsta, ja izveidosit citu. lūdzu, izlabojiet šo.
Neforša spele 😝😝
Man patīk šī spēle, taču es to vairs nevaru spēlēt kļūmju dēļ un baidos to atiestatīt un pazaudēt visu, kas man ir, tāpēc es to vairs nevaru spēlēt, un man tā dēļ gribas ļoti raudāt.
Es šim būtu piešķīrusi 5 zvaigznītes, bet daži traucējumi ir vienkārši briesmīgi, es atstāju lietotni un atveru vēlreiz, piemēram, 4 dažādas reizes, man pat nācās to atinstalēt, bet pēc tam joprojām dažreiz rodas kļūmes, kad veidoju varoni, bet kopumā tā nav. tik slikti.
Dragons: L'ascesa di Berk Simulazione tmm
Toca Life World: Build stories Educational ioel
kā par maksu ?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍