Post by hayceauprepenev on Feb 20, 2022 6:53:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati novac ▞▞▞
▞▞▞ FPS Commando Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Nije loše, ali također dodaje uklanjanje oglasa i ova igra je vrlo jednostavna. Molimo poboljšajte aplikaciju
Lagane kontrole. Nije ugodno igrati
Pun oglasa. Kontrole su jako loše. Morate zatvoriti ovu aplikaciju ili je osloboditi od oglasa i popraviti kontrole.
Sta Znaci FPS-U na Engleskom - Engleski Prijevod - TR-Ex
Ova je jako loša igra potrebna je cijela noć za preuzimanje i oglasi dolaze iznova i iznova jako loša igra vrlo vert jako loša
Nah loša grafika, neprijatelj može znati gdje si čak i kada si potpuno skriven😡😡
Oglasi su toliko
Real commando shooting 3D igra je vrlo kreativna i zabavna igra pucanja iz prve osobe. Kvaliteta grafike je prilično dobra. I kolekcija oružja je također sjajna.
Dobra igra, ali grafika8
Previše dodavanja osim što je cool i trebali biste dodati još igrača na mojoj strani
Ova igra je lijepa, ali nije tako dobra jer nema oružja tako visoke razine, ima nekoliko oružja, a oružje nije tako dobro i nema maksimalnu razinu. Ali igra je lijepa zato sam dao 2 zvjezdice
Dajem joj 3 zvjezdice jer kad se samo navikneš, u osnovi umireš. I ima toliko reklama ili ovo nije baš zabavna igra. Samo da budem aunust mislim da izgleda dobro, ali stvarno ne radije se igram najloša igra na svijetu onda je ovo ozbiljno ne igraj!.
Fps commando secret mission free pucanje igra je jedna od najboljih igara za snimanje misija. Ova igra ima mnogo teških i lakih misija. Ove misije pružaju vam najbolji način zabave. Ova igra je također dobrog grafičkog dizajna
Stvarno lijepa igra, kontrole su dobre
Hmmm ova igra je prelaka da bi... štreberi ovu igru mogu igrati🙂🤝kby
Previše oglasa👎🏾 Kao da igram "reklamnu" igru.. 🙄 Stvarno ubija iskustvo i igra riječi je definitivno namijenjena
Nešto mi se sviđa, ali ne sviđa mi se ta samo ograničena razina pa sam dao 2 zvjezdice
Ova igra je jako lijepa, ali meni nije ugodno za ovo
My play home Mall food conter APK aplikacija za Android ...
Dobro je ali nije sjajno rekao bih. Ipak je jako zabavno. Sviđa mi se
Ova igra je kao da igrate pubg... Ovo je dobra igra bez reklama... Sviđa mi se, molim vas svi je instalirajte😀😀
FPS pucačke igre izvan mreže su udarne igre fronte. Iskoristite svoje vještine pucanja i uništite sve terorističke neprijatelje u besplatnim igrama pucanja. FPS komandos igra zabavna je za napad oružjem temeljena na uzbudljivoj priči. Pravi komandos pucanje 3D igra ispunit će vašu cijelu ludost za pucanjem kao besplatne igre 2020.
Critical Strike: Shooter Games Cabaran ilws
Prethodno ohladiti
U trenutku kada uživate u ubijanju terorista tada se pojavi onaj oglas koji kaže da bih trebao pogledati i dok nastaviš igru koju si već ubio...jako neugodna reklama...
Dobra igra, ali jako laka
Oglasi se smrzavaju i taj sux.
Apsolutno fantastično, ali reklama je previše
Jedna igra koju želim i timski Deathmatch su izvrsni 👌 🤗🤗
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateegia kxe
FPS Commando Shooting Games ጀብዱ pjf
Neprijatelj se čak ne skriva i ne bježi kad se na njega puca .ali multiplayer je sasvim u redu
radilo je i sve, ali ne mogu se pomaknuti kad sam počeo igrati i telefon mi se srušio i neće se otvoriti morao sam čekati 10 minuta da moj telefon ponovno radi
Ova igra Stvarno jako lijepa igra bin jedan problem za bilo što dodati je dodaje Mrzim te o vidi ovu igru vrlo lijepa koš danas tommoro dodaje oglas
FPS Commando Shooting Games Dobrodružné xlk
potencijal korištenja koncepta virtualne stvarnosti u kontekstu ...
FPS Commando Shooting Games სათავგადასავლო zaop
Ovo je najgora igra koju sam čak igrao, pridružite se i dolazi 5 oglasa i ne bih preporučio da nabavite ovu igru
Mora biti najjeftinija igra ikad kao svugdje postoji oglas na vrhu zaslona, piše "Ažuriraj sada" to je oglas sa strane ekrana, učitava se oglas, postoji oglas. Dao bih ovu bolju ocjenu da je puno manje oglasa igra je poboljšana ili barem poboljšana previše oglasa
Ne mogu se preokrenuti pa kad je neprijatelj iza tebe nema kontrole nad vojnikom......ne gnjavi se
Preuzmite Fps Commando Game: Gun Shooter - Najnoviju Verziju 3.4 Za Android Od Mad Attack Games - FPS pucanje igre! Izvedite pravu misiju komandosa u igri
Ovo je jako dobra igra. Igram kompletnu misiju. Prilikom instalacije nemam nikakvih poteškoća. Grafički rad odličan. Jednostavne procedure pucanja.jednostavno ponovno punjenje pištolja i napad na neprijatelje. Preporučam vam ovu igru
Njegova mama je bila sjajan vikend i djeca
Dr Tuber i druga jedna dobra stvar zbog druge polovice mog životopisa i propratnog pisma i životopisa
Dobre karte i korisne za dječji um
Enjoy world war survival battlegrounds India shooting mission in survival game of commando with thrilling game-play. Survival games for legends
Nisam igrao...točno kad se pojavio glavni meni, prije nego što sam pritisnuo bilo koji gumb, pojavile su se reklame koje sam htio završiti pa sam ga deinstalirao... Šalim se 😂 Igrao sam jednu rundu pa deinstalirao, bilo je stvarno glatka igra pucanja. pored toga, ništa posebno. s tonom oglasa
Pakao ima načina da se zabavi, oglasi oglasi oglasi nikad nisu. Skinuo sam igru s toliko oglasa prije, ti igraš igru, gubljenje vremena nula zvjezdica nula nula nula ali ne mogu učitati ovo bez da mu dam zvjezdicu ne zaslužuje zvijezda nula nula nula nula
Igra je nevjerojatna ...daje osjećaj pubga ili freefirea...ali treba promijeniti neke stvari..1.Psi koji laju. 2. postavke , tako da možemo zadržati postavke zaslona kako želimo. 3.grafika mora biti malo naprednija.. Onda će ova igra biti savršena ..i igra s 5 zvjezdica..👍💗
Ako želite potrošiti svoje vrijeme, igrajte ovu igru. Ne mogu čak ni pomicati svog lika kako treba i ne mogu se kretati dok pucam Volio bih da sam vlasnik play storea, onda bih izbacio puno oglasa toliko koliko sam morao sam igrati igru nakon što sam isključio podatke, molim te, ne preuzimaj ovu igru
Ova igra je nevjerojatna, jako sam uzbuđena vidjeti i preuzeti aplikaciju
Jadna aplikacija...U prvih 5 minuta dobio sam oko 12 oglasa. Oglase ćete dobiti svaki put kada otvorite aplikaciju, kada odaberete svoju misiju, kada pauzirate svoju misiju, kada završite svoju misiju, pa čak i kada zatvorite aplikaciju. NE PREUZMAJTE!!!!
Pravi komandos igra je vrlo dobra. Pratite svoje zdravlje dok se borite s teroristima, nabavite zdravstveni pribor i ostanite živi. Ponovno napunite pištolj na vrijeme i ostvarite pobjedu u roku da preuzmete neprijatelje. Ova igra se vrlo lako koristi.
cool je, ali treba u gradu da se zabaviš☺
Ne... igra je za grafiku pa... 👉