Post by hayceauprepenev on Feb 20, 2022 7:02:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibapontokat ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
szeretem a játékot, de van egy dolog, amiért nem szeretem, hogy a kiegészítők őrültek, és chrome könyvön játszom, így nem tudok x kilépni a skinek ajánlatából, és a négycsillagos minősítésért.
sok hirdetés, de szórakoztató
Túl szép, hogy igaz legyen! Szerelmes vagyok ebbe a játékba! Néha mutat egy bónuszszintet, és én még nem jutottam el 300 emeletig, de láttam egy diagramot, amely azt mutatja, hogy több mint 300, így elérheti a világűrt! Le kell töltened ezt az alkalmazást! 😍
Tower Craft - Block Building Strategi lng
Elértem a lvl 100 ish-t, és a mentés után bezártam a játékot. Másnap megérkeztem, és megállapítottam, hogy az egész fejlődésem elveszett. Mivel nem tehettem mást, úgy döntöttem, hogy újrakezdem, de nem is engedte, hogy újra elkezdjem építeni a tornyot. Nagy mennyiségű hozzáadás, amely megszakítja a játékot. Nem ajánlom.
A hirdetések nem működnek Javítsd ki
Kérjük, adjon hozzá módot az összes hirdetés végleges letiltására, és továbbra is bónuszokat szerezzen.
&&&$&$&$&&$&$&&$_7' teljes képernyős mód a használathoz egy skin volt kérem 🥺😕😕😕😕😕😕😕😕😕 az e-mailjéhez és minden fájljához 36$5@2_47&$-:5 :6:5:5:'55'5'5'5_5_5_5'5'5'&'&'5''&5'6:6:6::66:6::66_5_'55'4"_"5 '5"5_5"5_5_$45"5"4"4"5'5'5_-¢85&$-$-$';"-:_'_ tx CT-vizsgálat ugyanerről, és válaszok az e-mailekre, és törölni kell az összes e-t előfordulhat, hogy már nem elérhető36_66¢$⁷($& email 66 aranyosan és válaszok és a segítségedért, hogy én mit tartok ugyanazért a bőrápoló termékekhez, amiket hozzáadsz ugyanazt egy kicsit több kérdés előre
Kirúg minden kihívást, amit ezen a játékon csinálok, túl sok reklám van, ráadásul a minecraftból vették, és nem tanulsz meg semmiről (ha minecraftot játszol) eltávolítom ezt a játékot a probléma megjelenéséig meg lesz oldva
ez a játék szórakoztató és olyan gyors, hogy szeretem, de az ok, amiért 4-et értékelek, mert a kezem már elegem van a tartásból, 5-öt fogok értékelni, amíg nem lesz kedvem letölteni egy automatikus klikkelőt (mobilra)
Ez a játék nem a legjobb, de megvannak a maga dolgai. Nem adtam öt csillagot, mert sok hirdetés van, kérem, ne adjon hozzá ennyit
Egyszerű, de a hirdetések gyorsan jelennek meg. A hirdetések, majd 5 perccel később megjelennek a hirdetések
Nem latom értelmét az egésznek
Szórakoztató! Bár az ötlet egyszerű, mégis megkapó!
Tower Craft 3D - Idle Building az App Store-ban - Apple
Úgy tűnik, hogy azok az emberek vagy személyek, akik elkészítették, ez a játék nagyon szórakoztató. Folyamatosan kaptam ennek a játéknak a hirdetését, és úgy döntöttem, hogy megveszem, nagyon ajánlom (; (:
Danube Limes - World Heritage Site - Pictures, Info and Travel ...
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, de mások szerint még frissíteni kell ezt a játékot, mert mi is szeretnénk látni az általunk készített épületeket, de kérlek csökkentsd a hozzáadásokat, de megvárom a frissítést köszönöm...
tökéletes!!!
Az egyetlen dolog, ami nem ugyanaz, mint az első az életed jobb felső sarkában, és az utasok és gyermekeik hirtelen halála miatt, hogy több tartózkodáshoz tudjanak jutni, elég gyorsan és egyszerűen kiderült, ugyanakkora idővel is. mint a legjobb módja annak, hogy a legjobb szerencsét szerezze meg. gyönyörű ember vagyok. gyönyörű ember vagyok. gyönyörű ember vagyok. Nagyon hasznos ember vagyok.
Ez a játék fantasztikus, de 4 csillagot adok rá, mert néha figyelmeztetés nélkül meghibásodik
Szörnyű játék, a fejlesztők kapzsiak az ADS-szel. Ha 99%-os hirdetést és 1%-os játékot szeretnél, ez a játék neked szól! Először is, ráveszik, hogy nézzen meg egy hirdetést, amikor szupergyorsan frissíti a dolgokat. Másodszor, a drón arra készteti az embert, hogy nézzen egy hirdetést, hogy pénzt keressen, amikor befejezi a padlót, a játék rákényszeríti, hogy nézzen egy hirdetést, és amikor teljesít egy kihívást, és 3x nemet mond, és azt állítja, hogy mit talál? Kapsz egy hirdetést. És még 3×-ot sem kapsz. sok hirdetés van ebben a játékban! És ez a minecraft átverése.....
Tele hirdetésekkel. Van egy „kihívási körük”, ahol azt mondják, hogy olyan gyorsan koppintson, amilyen gyorsan csak tud, és szinte azonnal hirdetést húznak fel a többi játékukhoz, így a játékboltba kerül, ahol letöltheti azokat. Illegálisnak hangzik, és határozottan rossz üzleti gyakorlatnak tűnik. Ez egy azonnali törlés volt számomra. Látszólag esztelen unalmas "játékmenet" is.
Hirdetések. Interneten: hirdetések Ki interneten: hirdetések I 😭💦
A hirdetések folyamatosan összeomlik a játékban.
Soha nem fogsz unatkozni, sok kiegészítés van a dolgok feloldásához, de nagyon szórakoztató, és mielőtt letöltöttem, azt hittem, mintha pénzt keresnék az építéshez, de nem AZ IGAZÁN SZÓRAKOZÁS, HA EZT OLVASSA, TÖLTSE LE AZONNAL!
Bubbles Gündəlik xdk
Tower Craft 3D – Gra Budowlana Strategie rynf
Addig szerettem ezt a játékot, amíg az összes hirdetés fel nem bukkant. Esetleg törölhetsz néhány hirdetést.
Nem tudom miért panaszkodnak az emberek, hogy ez a játék unalmas, vagy minecraftos dolgokat lopott, :/ tényleg csak egy játékra panaszkodtok, máshogyan keresel pénzt a reklámokkal 😂
Túl sok hirdetés. Túlságosan lehangoló
Tower Craft: ленивый строитель Стратегии tyal
Mert egy hosszú átugorhatatlan hirdetést jelenít meg egy másik alkalmazásban. Ha hosszú hirdetést szeretne készíteni, tegye átugorhatóvá. Soha nem töltöttem le és nem is fogom 😤😤😤😤😡😡😡😠😠😠
Nayonjo ajátk tecik Nayomenő ☆☆☆
jobban szeretem ezt a játékot, mint a loki craftot, de a minecraft legnagyobb szerelmese vagyok, mert minecraftot játszok PC-n
Tower Craft - Block Building Strategy zkn
letöltés Top War: Battle Game by Topwar Studio apk ...
Ez jó játék (ez jò jàtèk)