Post by hayceauprepenev on Feb 20, 2022 7:21:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudzi visi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
šie ir ļoti jautri. ir daudz sludinājumu, bet tas ir ok no manis
Man tas patīk, es varu izsist tos spēlētājus, un grafika ir tik aizraujoša, un ieroči ir īpaši, tas ir jautri!
Ir pagājis 1 gads, kopš es izveidoju šīs spēles apskatu, taču šī spēle joprojām kļūst spēcīga! Es pat ieguvu savu Nikstudio krāsas nosaukumu, un mani sauc NEXUS SCP Guard {SCPF/LT} spēlē Memes Wars, kā arī paldies no šīs spēles izstrādātājiem un vai varat daudz koncentrēties uz šo spēli, jo mana problēma ir snaipera darbības joma. nestrādāju un, lūdzu, izlabojiet šo, es novērtēju ar 5 zvaigznēm tysm🌟🌟🌟🌟🌟👍👍👍
Tas man īsti nedarbojas, tas nerāda serverus, un man ir internets
Esmu dekukid, es pievienoju 3 zvaigznes, lūdzu, noņemiet to, ja es nometu bumbu sev, es nomiršu, tāpēc noņemiet bumbas sprādzienu sev, bet tā ir laba spēle.
Tā ir visu laiku labākā spēle!! Tik smieklīgi un radoši!! Es tiešām ieteiktu spēlēt šo spēli!! Kad es to pirmo reizi spēlēju, tā bija pārsteidzoša spēle, un man bija daudz jautrības ar draugiem šajā vietā, un mēs pat ne reizi nedusmojāmies! Es ceru, ka, ja jūs izlasīsit šo, jums būs vēl labāk nekā man!
Memes Wars Acción viix
Šī ir visu laiku labākā spēle, bet es tikai vēlos vēl dažus laukumus un dažus jaunus ieročus un lidojošu automašīnu, tas būs pārsteidzošs.
.......... šī spēle bija tik ļoti, ļoti ļoti kaitinoša, man šī spēle nepatīk, jo šī spēle bija ļoti stulba spēle, bet puiši, es lejupielādēju šo spēli, neviens cits tas varētu būt es, ja jums nepatīk šo spēli, lūdzu, novērtējiet to ar divām zvaigznēm vai vienu zvaigznīti uz seju, ja vistas ierocis ir labāks par mēmu kariem
WOW
Tu nē, ja es piešķiru tai vienu zvaigzni, daļa no kartes ir tāda, viņš teica, ka nedrīkst šaut, bet mēs, es nošauju, un tad es teicu, piedod, viņi mani izmet, un kādu laiku es eju uz mātes karti, viņi mani izmet un tevi nošauj. par apsārtumu
Tērzēšanas sistēma ir kļuvusi dīvaina. Es nezinu, kāpēc, bet, kad kāds kaut ko saka, tiek parādīta tikai viņa tērzēšanas runa. Pirms šī atjauninājuma tas bija labāk, lūdzu, mainiet to atpakaļ.
Spēlei ir super drop fream, piemēram, spēle kādu laiku iesaldē
Memes Wars Jangovar ghjt
Ja es pērku 1000, tas nedarbojās
Tas mūs turpina spārdīt! Tāpēc, ka. Es nevaru spēlēt spēli! Pls izlabojiet to
Es pat nespēlēju minūti, un pirmajās sekundēs mani jau ir nogalināti četri cilvēki, un tas ir pārāk aizkavējies
Kā sazināties ar draugiem? Tad es piešķiršu 5 zvaigznes Vienkāršs jautājums par 5 zvaigznēm Lūdzu, izlasiet manu vienkāršo rakstu
Tā ir ļoti jautra spēle ar daudzām lieliskām funkcijām, un man patīk, kā jūs varat izveidot savu mēmu un varat to pielāgot, un ir daudz foršu automašīnu un daudz ieroču un citu lietu, bet dažreiz man ir viena sūdzība, kad tu met granāta tā var izlauzties un jūs nogalināt.
Hidden Hotel: Miami Mystery Nuotykių wnq
Ļoti slikti. Iegūstiet dzīvi tiem idiotiem, kuri veido šo stulbo spēli. Ja jums būtu smadzenes, jūs būtu izveidojis iestatījumu, kurā jūsu kontu var SAGLABĀT, nevis pazaudēt uz visiem laikiem. Man kādreiz patika šī f**king spēle, es pat nezinu kāpēc.
Kas tas bija par to, ka tu nonāci mājās un dominiks un dominiks?
Memes Wars Laga bni
Skaists
Es dodu tai divas zvaigznes, jo tajs izņēma nagus kā gards;(
Memes Wars ir FPS vai TPS neatkarīgi no tā, vai jūs to vēlaties. Bet spēle tiešām ir laba. Tas ir nedaudz nežēlīgs ieročiem, bet arī galu galā tas ir tā vērts. Tas ir kaitinoši, kā jums jāiet uz galveno izvēlni, lai iegādātos ieročus. Tomēr tas joprojām ir lieliski!
Šī spēle ir tik smieklīga, bet tā ir nepatīkama
pirmais uz
uh
Tā ir labākā spēle 👌, taču, uzlabojot to, tā tiek pārvērsta par pasaules labāko tiešsaistes spēli. Mani sauc Harsh, un es iesaku jums izveidot spēli no labākās līdz vislabākajai spēlei. Veiksmi 👍👍
Ir nobīde, bet tas ir labi. memes joprojām ir chill
Nē
Es šai spēlei piešķīru piecas zvaigznes, jo man patīk vairāku spēlētāju režīms un visas tajā esošās lietas, taču tajā var izmantot vairāk lietu, lūdzu, pievienojiet, tādēļ, ja veidotājs redz šo raganu, es lēkāju, lūdzu, pievienojiet spēlei ēku, lai padarītu to jautrāku un patīkamāku.😀
Tas ir labs
Jūs padarījāt šo spēli par sliktu, tā ir slikta spēle, šī spēle bija uzlauzts, bet jūs pat nezināt, bet nekaitējat
Šī spēle bija sava veida laba
Memes Wars Action wpof
Tas ir diezgan labi, man ir vienalga par grafiku, man tas ļoti patīk, bet ir daudz reklāmu, kas ir labi
šī spēle vienkārši iesūc, tas ir viss, ko es atvainojos, bet man ir jāatzīst
Es tai piešķiru vienu zvaigzni, jo katru reizi, kad ielādēju spēli Tas mani izsit vai varat salabot šo pleeeee
Tā ir lieliska spēle. Vienīgais ir tas, ka tad, kad tiek parādītas reklāmas, jūs izsitīsit spēli, kuru spēlējāt. Bet kopumā tā ir lieliska spēle.
Es piešķiru 3 zvaigznes, jo iegūt vairāk labākas grafikas, taču tas joprojām ir labs
Es domāju, ka spēle ir diezgan jautra, bet spēļu saraksts ir jālabo, veids, kā tas atjaunina sarakstu, ir tikai kairinošs, tas ir tik neveiksmīgs, ka jūs gatavojaties pievienoties spēlei, kad pēkšņi saraksts saraustīsies un šī spēle ir aizstāta ar vienu jūs nevēlaties pievienoties, un ir jābūt veidam, kā meklēt atbilstības pēc atbilstības nosaukuma vai tamlīdzīgi.
tas ir tik jauki😍😍😍😍
Tās. Kupols
Šī spēle ir patiešām laba spēle, bet dažas lietas ir sliktas, bet tas ir viss, kas man jāsaka liels paldies, tikai tagad izlabojiet to pašu, jo viņi ir tik neglīti un jums ir nepieciešams pielāgoties kā viņiem vajag. beidz mani lūgt, tas arī viss
Labākā smilšu kastes spēle, ko esmu spēlējis. Pievienojiet vairāk ādas. Un izveidojiet opciju Izveidot ādu
helikopterus lidmašīnas un citus lidojošus transportlīdzekļus ir ļoti grūti kontrolēt, un citi transportlīdzekļi, piemēram, tanki, arī darbojas kā helikopteri, un tas ir vissliktākais, ko tu esi mainījis
vajag daudz vietas
Šī spēle ir lieliska, nevērtējiet to pēc tās grafikas, tā ir ļoti aizraujoša un jautra. Šai spēlei vienmēr tērēju pusi akumulatora, taču tā ir tā vērts.
Spēļu grafikas īpaši labākās spēles memes wars